İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: DÜNYANIN EN YÜKSEK KAFEİNLİ KAHVESİ: TAFT COFFEE

Kavurma makinesinden kavrulmuş Taft Kahve dökülüyor

DÜNYANIN EN YÜKSEK KAFEİNLİ KAHVESİ: TAFT COFFEE

İSVİÇRELİ BİLİM ADAMLARI ONAYLADI: TAFT COFFEE DÜNYANIN EN YÜKSEK KAFEİNLİ KAHVESİ

Kahve birçoğumuzun hayatında önemli bir yere sahip. Lezzetinin yanı sıra içinde bulunan kafeinin verdiği enerji de kahveyi sevmemiz için önemli bir neden. Faydaları saymakla bitmeyen kafeinin insanları en çok cezbeden tarafı uyku açması ve dinç tutması. Fakat çoğu kahve bunu başaramıyor çünkü kafein oranları yeterince yüksek değil.

Dünya genelinde bu amaçla kurulmuş birçok yüksek kafeinli kahve markası var. Sert kahve denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Death Wish Coffee 1 kilogram kahvede 13,2 gr kafein içeriyor. Sert kahve markası olduğunu söyleyen diğer iki meşhur marka olan Wodfee kilogram başına 13,8 gr kafein içerirken, Black Insomnia’nın 1 kilogramında 17,6 gr kafein bulunuyor. 

Dünyada hızla yaygınlaşan Türk Markası TAFT Coffee’de ise bu oran 23,2 gr.

Kısacası TAFT Coffee açık ara farkla dünyanın en yüksek kafeinli kahvesi!

taft kahve çekirdekleri üzerinde kuru kafa

Sektördeki tüm markaların yüksek kafeinli olduğunu iddia ettiği bu ortamda TAFT Coffee, kendi kafein oranının büyük bir farkla daha yüksek olduğuna inanıyordu. Diğer markaların da test yaptırdığı; uluslararası kabul gören İsviçre merkezli SGS Laboratuvarı’na test için TAFT numunesi gönderildi. 

Sonuç tam da beklendiği gibi. Yerli bir Türk markası olan TAFT Coffee’nin Dünyanın En Yüksek Kafeinli Kahvesi olduğu kanıtlandı.

 Marka Kafein
TAFT Coffee 23164 mg.
Death Wish Coffee 13179 mg.
Black Insomnia Coffee 17524 mg.
Wodfee Coffee
13809 mg

 

NEREDEN GELİYOR BU KAFEİN?

Piyasadaki kahvelerin yeterince uyanık tutamaması yoğun şehir temposunda büyük bir sorundu. Kahveseverleri dinç tutacak, tek bir kupayla enerji patlaması yaşatacak, lezzetli ve yüksek kafeinli bir kahve gerekliydi. Bu kahve aynı zamanda tamamen doğal ve katkısız olmalıydı.

TAFT’ın formülü sayısız çekirdek ve kavrum denemesinin ardından özenle belirlendi. Kimyasal işlem ve katkı maddesi içermeyen TAFT Coffee’nin yüksek kafeini, tamamen doğal çekirdeklerinden ve kavrum tekniğinden kaynaklanıyor!

Özel harmanı sayesinde yüksek kafein ve lezzetli kahve aromasını bir arada sunuyor!

coffee to wake the dead

Ön Yargıları Yıkan Kahve

Dünyanın en yüksek kafein oranına sahip kahvesini eşsiz bir aromayla sunarak mükemmel bir kahve deneyimini hedefleyen TAFT Coffee, her ikisinin de tek bir kupa kahvede yer alabileceğini tüm dünyaya kanıtladı! 

Uyanmak, daha çok çalışmak, uzun süre odaklanmak ve yorgunluğunu ortadan kaldırmak istediğin anlarda yardımına koşan TAFT Coffee sana sadece yüksek enerji değil yüksek lezzet deneyimi de vadediyor!

kahve çuvalı üstünde 250 gr Taft Kahve ve Taft Kupa

Alışmadığınız Bir Lezzet, Alışmadığınız Bir Memnuniyet

Standart kahvelerde bulunan kafein oranı kilogram başına yaklaşık 10 gramdır. Yani içtiğin bir kupa kahvede bulunan kafein oranı %1’dir. TAFT Coffee’nin içeriğinde kilogram başına 23,2 gram kafein bulunuyor. Özetle içtiğin her yudumda standartların 2,32 katından fazla kafein almanı sağlıyor!

TAFT’ı özel kılan asıl ilkeleri %100 doğal, lezzetli ve sürdürülebilir olmasıdır!

Artık TAFT Coffee ile güçlü bir yolculuğa çıkmaya hazırsan, 250 gramlık paketimiz tam sana göre!

Taft Coffee Kafein Testi

 Death Wish Coffee Kafein Testi

Kaynak: https://blackinsomnia.coffee/blogs/news/black-insomnia-the-world-s-strongest-coffee

14 yorum

verdiği enerji inanılmaz sağlam ve yanındaki çıkartmalarda aşırı güzel masamda sırf bu çıkartmalardan bi bölme oluşturuyorum aldıkça ekleyeceğim.

orhun yıldırım

Çok güzel bir site ve çok güzel bilgiler içeriyor

Bilal

Gayet iyi bir tadı var kargo hızlı 3 gün içinde elime ulaştı . Özellikle çıkartmalar çok hoşuma giden bir detaydı tavsiye ederim:)

Miraç

İlk başta biraz önyargılı yaklaştım tat ve kafein konusunda korktum şu an bağımlı oldum çok özledim taft kahvenin o tadını ve kokusunu kesinlikle tavsiye ediyorum.

emre ölmez

Yıllardır içerim açık ara en iyisi taft

Özlem

Gerçekten çok başarılı. Kokusu beni benden alıyor

MAHMUD YILDIZ

Kafein seven biri Taft Kahveden içmeden ben kahve içtim demesin. Taft kahve ile hem gerçek bir kahve tadı alıyorsunuz hem de bütün uykunuz gidiyor. Elinize sağlık

Sercan DEVRİM

Yıllardır tükettiğim bir ürün, gerçekten etkili

Gürkan Pak

Taft ile tanışmadan önce gercekden kahve içmiyormuşum,internette yorumlara bakip karar verecektim birkaç tane olumsuz yorumda tadının acı olduğunu yazsalarda kendim alıp tatmadan kimsenin olumlu olumsuz yorumuna inanmiyacagim dedim ve aldim bu kadar lezzetli ve yumuşak bir tatdan bu kadar kafein olmaz dedim ama günde en az 5,6 fincan kahve içen ben,sabah taft kahvemi ictiktikden sonra canimin istemedegini gördüm keyif icin dozu azaltıp içmeye karar verdim gercekden taft ekibine teşekkür ederim,iyi ki sizinle tanışmışım.

Mehmet Gürcan

yüksek derecede kafeiniyle günü rahat geçiriyorsunuz
tavsiye ederim

Cem Ustaoğlu

Kahvenizden yeni açılacak Cafe miz için numune talep ediyoruz.mümkünse tabi teşekkürler

Ilknur

Uzun yıllardır spor yapiyorum .Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemistim antrenman yaparken .Emeği geçen herkese teşekkürler şiddetle tavsiye ediyorum….

Hamza

Uzun yıllardır spor yapiyorum .Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemistim antrenman yaparken .Emeği geçen herkese teşekkürler şiddetle tavsiye ediyorum….

Hamza

Marka Türk onu anladım da kahve çekirdeğide mi Türkiye topraklarından çıkma. Eğer öyleyse Türk tarımını destekleme mahiyetinde satin almak isterim.

Alp Olcay Mis

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

DAHA FAZLA

gri masa üzerinde iki elin de olduğu espresso, amerikano, latte, cappucino, ristretto

Espresso Bazlı Kahve Çeşitleri - Görsellerle Tüm Kahveler!

Espresso bazlı kahve çeşitleri, espressonun üzerine çeşitli eklemeler yapılarak oluşturulan içeceklere denir. Bunların arasında latte, mocha, americano gibi severek tükettiğimiz kahve türleri yer a...

Daha fazlasını oku
Kahve Demleme Ekipmanları Nelerdir? Evde Nasıl Kahve Demlenir?

Kahve Demleme Ekipmanları Nelerdir? Evde Nasıl Kahve Demlenir?

Kahve ekipmanlarını ve evde nasıl kahve demleyeceğinizi merak ediyorsanız, buyrun içeri..

Daha fazlasını oku
Anasayfa Kahveler Fırsatlar Kategoriler Hesabım